11 d’abril 2007

Resposta de la Regidora del Districte

He rebut el seu nou correu on em dóna a conèixer la web que s’ha creat per explicar els problemes de la Rambla de la Muntanya. Com és lògic segueixo amb atenció les propostes veïnals de millora del barri del Guinardó i de tot el Districte. En aquest sentit li garanteixo que tindrem en compte aquests suggeriments i que de cara al proper mandat volem incloure actuacions de millora a la Rambla de la Muntanya en el nostre Pla d’Actuació.

Tot i reconèixer que encara hi ha molts aspectes a millorar en el barri del Guinardó i que aspectes com la neteja, el manteniment o l’arbrat poden millorar, també crec que el barri del Guinardó està experimentant un gran nombre de millores en molts aspectes i que aquest ha estat un mandat en que s’han impulsat projectes que tindran una gran repercussió positiva en el barri. En aquesta línia tenim bons exemples com són l’illa d’equipaments de la UA3 del Mercat del Guinardó, les obres de millora de l’avinguda Mare de Déu de Montserrat o les futures obres de reforma del Mas Guinardó que esdevindrà un equipament obert a tot el barri, amb la millora inclosa de l’entorn dels Jardins de Frederica Montseny.

Seguiré amb interès les seves demandes i inclourem propostes de millora a la Rambla de Muntanya en les nostres propostes de cara al proper mandat.

Molt cordialment,

-Elsa Blasco i Riera-

Regidora del Districte d’Horta-Guinardó

Barcelona, 23 de gener de 2007