05 de desembre 2007

Un exemple del que voldríem al Guinardó


A l'altra banda del Passeig Maragall trobem algunes actuacions del que NO es fa al Guinardó. Per què?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Creo que la foto es de Pinar del Río, ¿no? Es cierto que en muchos barrios de Barcelona se hacen este tipo de mejoras (sobre todo en Nou Barris), pero no en el Guinardó. Habría que saber por qué...

Anònim ha dit...

Esto es lo que tu querras.
Pero piensa en las dificultades que esto podría generar.

"Un exemple del que tu voldries pel Guinardo" no del que tots voldriem, jo per descomtat diria NO.

José Luis ha dit...

Aquesta proposta no és només d'una persona, sinò d'un col·lectiu que ha posat la seva signatura al peu de la proposta anterior i l'ha lliurat a l'Ajuntament.
Evidentment hi ha altres opinions, però, per exemple, no s'ha manifestat cap veï de Pinar del Rio en contra de l'actuació que es veu a la foto, al contrari.

Roser ha dit...

Hola, escric per preguntar si hi ha intenció d'urbanitzar el carrer agregació. La situació de l'esmentat carrer és nefasta ja que a nivell dels primers pisos hi ha tot de cables elèctrics i de telèfon penjant, i no sóc entesa en el tema, però a part del problema estètic, sembla una mica perillós. A més, les voreres estan mal enrajolades, ja que hi ha rajols trencats, forats i es perillós passar-hi per por a caigdes, i impossible caminar si dus carro de la compra, carro infantil.... A més, sempre està ple de cotxes sobre les dues voreres ja que molts dels comerços del carrer sçon tallers mecànics que omplen el carrer dels seus cotxes en reparació, impedint, encara més, la circulació dels vianants per les voreres. Tot i els impostos que paguem (ai de tu si no els pagues...) el noste carrer s'asembla més a un carrer tercermundista que no pas a un carrer de la Barcelona postolímpica del disseny i la tecnologia que ens volen vendre. Tenim dret de tenir un carrer digne, ja!

José Luis ha dit...

Totalment d'acord, Roser. Agregació te les mateixes característiques de la majoria dels carrers del sector central del Guinardó. Com Varsòvia, Vinayls, Sales i Ferrer i la Rambla de la Muntanya, es un carrer inhòspit pels vianants i en procès de degradació. No és només un problema de paissatge urbà, sinò de seguretat i de convivència. Estem vigilants al que surti en el Pla d'Actuació del Districte, que en teoria s'ha de publicar aquest mes.

Anònim ha dit...

Pienso que Edu se refiere a las dificultades para aparcar el coche enfrente de casa aunque sea encima de la acera. Creo que las facilidades para aparcar se han de dar donde haya sitio (Virgen de Montserrat, por ejemplo) y no en las calles estrechas donde no lo hay. En todo caso, se puede pedir que pongan la zona verde. Es una forma de garantizar a los vecinos que haya algo de sitio(si en paralelo se construyen los parquings necesarios, si no seguimos igual). En cualquier caso, gratis y al lado de casa, sólo puede ser a costa de los peatones. Pero eso es justo el problema de nuestras calles.

Juan Antonio Domingo ha dit...

He estat llegint el que heu publicat i estic totalment d'acord amb pràcticament tot el que expresseu. Les actuacions conjuntes en un barri no serveixen només per arreglar les voreres sino per no fer perdre l'ànima d'un barri com aquest que perd l'alè per moments.