03 de maig 2009

Ens prenem en serio l'àrea verda?


L'àrea verda ha suposat en molts barris la recuperació de l'espai pels veins, i una subordinació dels automòbils als vianants amb l'ordenament de l'aparcament i l'àlliberament de les voreres que això comporta.
Però al Guinardó sembla que tot és difernt, i que la desídia es la "marca de la casa". Aquí podem veure dos casos. El primer és el més irritant. El camió groc de la foto ocupa diariament la vorera de la Rambla de la Muntanya tant a hores de l'àrea verda com disssabtes i diumenges tot el dia, sense que, fins al moment, ningú l'hagi multat ni convidat a cercar un espai més adient per aparcar. La impunitat fa que el seu conductor ni es preocupi de deixar un mínim espai per que els vianants puguin passar per la vorera.

D'altra banda, la reserva d'espais per les motos feia preveure que aquestes deixarien espai lliure a les voreres. ... Les altres dues fotos mostren l'espai reservat a la cantonada Ronda Guinardo amb passatge Llívia totalment buit, i 20 metres més amunt, la mateixa vorera plena de motos.

Alliberem les voreres pelsvianants!!

2 comentaris:

Abogada en Bcn ha dit...

Aquesta nit ja ha sigut massa! Hem de recuperar la bona convivencia al nostre carrer: sorolls, baralles, impossible caminar per la vorera amb el cotxet de la nena. Vull participar activament a qualsevol iniciativa que es pugui dur a terme.

Jo estava tan orgullosa de viure a un carrer tan silenciós...

beclick ha dit...

D'aquí quinze dies seré nou veí de la Rambla Muntanya, doncs hi acabo de comprar un pis.

Espero poder veure com es rejuveneix aquest carrer, estic molt il·lusionat i tinc ganes de participar-hi activament.

Ens veiem aviat!