07 de setembre 2009

Obres carrer Agregació

Sembla que finalment l'Ajuntament s'ha decidit aprofitar les obres del carrer Agregació per fer algunes millores. Entre elles, ampliació de voreres. Be!

Però, incomprensiblement, a diferència d'altres carrers del districte, no hi ha prevista la creació d'una línia d'arbrat. El color gris continuarà dominant aquest carrer.

Tampoc es plateja de moment fer al nostre barri una Zona 30 com a Horta:
http://w3.bcn.es/V01/Serveis/Noticies/V01NoticiesLlistatNoticiesCtl/0,2138,321150885_323795929_1_966176120,00.html?accio=detall&home=

2 comentaris:

Anna Mir ha dit...

Hola José Luis,
Sols volia fer-vos saber que la reurbanització del carrer Agregació preveu precisament l'ampliació d'una de les voreres per a plantar-hi abrat. Si no m'equivoco, diria que al costat muntanya.
Sempre que l'ample del carrer ens ho permet, procurem posar tant de verd com sigui possible.
També aprofito per saludar-vos i agrair aquest espai d'informació i debat.

José Luis ha dit...

Gràcies Anna. Si és així, perfecte, però al butlletí d'Horta-Guinardó no apareix la referència a la línia d'arbrat com apareix en altres obres.
En tot cas benvinguda la nova orientació de l'urbanisme del barri. Ara queda complir la proposta del PAD d'urbanitzar la Rambla de la Muntanya. I desprès els veïns hauríem de començar a discutir coses com la zona 30 o aconseguir que el barri del Guinardó deixi de ser gairebé l'únic de la ciutat sense cap carrer de vianants.